top of page

vr 22 apr

|

Heerlen

The Untold Stories - Album Release Show

Ontdek wat het betekent om te moeten vluchten uit je vaderland, alles achter te laten, maar toch hoop te blijven houden voor de toekomst. Wat missen ze het meeste aan hun land van origine? Willen ze ooit weer terug? Hoe heeft de reis ze veranderd?

Tickets are not on sale
See other events
The Untold Stories - Album Release Show
The Untold Stories - Album Release Show

Time & Location

22 apr 2022, 20:30

Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen, Netherlands

About the event

Op vrijdag 22 april is het zover. Ik mag de liedjes van The Untold Stories uitbrengen én dezelfde avond nog live spelen in het prachtige Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Wat een bijzondere locatie, dicht bij huis, maar een droom om als hoofdprogramma te worden geprogrammeerd.

De live show

Die avond zal ik je meenemen op een reis. Hoe heb ik de acht deelnemers gevonden die hun mooie verhaal wilden delen? Ontdek wat het betekent om te moeten vluchten uit je vaderland, alles achter te laten, maar toch hoop te blijven houden voor de toekomst. Wat missen ze het meeste aan hun land van origine? Willen ze ooit weer terug? Hoe heeft de reis ze veranderd? Van Oeganda tot Bosnië en Syrië, iedereen die heeft meegedaan, verdient het om gehoord te worden. In een intieme en persoonlijke setting, weliswaar met volledige band, spelen wij de liedjes die ik na de interviews heb geschreven. Na afloop sta ik buiten de zaal om een praatje te maken en jou het resultaat van het boek en album te laten zien. Het boek bevat portretfoto's, informatie over de deelnemers en de songteksten en achterin het boek vind je dan het cd'tje.

Koop HIER je tickets.

Share this event

bottom of page