top of page

za 31 jul

|

Ransdaal

Mala's Garden Session

Mala vond het hoog tijd voor een zomers concert. Op 31 juli 2021, tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek zal zij met haar band in een prachtig weiland in Ransdaal spelen, waar je zal worden omringd door fruitbomen, bloemetjes en bijtjes en ook genoeg schaduw.

Tickets Are Not on Sale
See other events
Mala's Garden Session
Mala's Garden Session

Time & Location

31 jul 2021, 14:00

Ransdaal, Termoors, 6311 Ransdaal, Netherlands

About the event

Mala vond het hoog tijd voor een zomers concert. Op 31 juli 2021, tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek zal zij met haar band in een prachtig weiland in Ransdaal spelen, waar je zal worden omringd door fruitbomen, bloemetjes en bijtjes en ook genoeg schaduw. Het weiland is het beste bereikbaar via de straat Termoors in Ransdaal. Naast huisnummer 45 zul je de ingang van het weiland vinden, maar geen zorgen, we zullen daar fijn bordjes plaatsen zodat iedereen de weg naar de wei kan vinden.

Entree is gratis, maar vooralsnog is een plekje reserveren verplicht. Er zijn maar 50 plaatsen, dus reserveer een plek via malamusicpage@gmail.com.

Luister naar haar verhaal op haar debuut-EP Different but the Same. In mei 2021 verscheen er een uitgebreid interview met Pop in Limburg. Hierin komt haar familiegeschiedenis naar boven, geeft ze ons een kijkje in het leven van vluchtelingen en kondigt ze nieuwe muziek aan die alles te maken heeft met haar verleden.

Share this event

bottom of page