PERSINFO

MALA - Under Your Spell ft. Bryan Raets

Mala ft. Bryan Raets - Under Your Spell Mala
00:00 / 02:40

Release op 14 februari 2021

_MCS1888MALA - Under Your Spell FB banne

MALA

Songtekst

Gitaar

Zang

MALA en Bryan Raets zijn Under Your Spell begonnen te schrijven in 2019, nadat singer-songwriter Martina Lucic (MALA) het idee had om meer te gaan samenwerken met artiesten uit de regio. Het nummer was snel af, maar er was nog geen goed moment geweest om het uit te brengen. Na het afgelopen jaar leek Valentijnsdag 2021 een perfect moment.

 

Dit nummer is voor alle lovers die niet bij elkaar kunnen zijn, maar niets liever zouden willen. Vraag jij je ook weleens af als je naar de sterren kijkt of jouw geliefde dezelfde sterren ziet en aan dezelfde mooie momenten terugdenkt?

 

Under Your Spell, een melancholisch en rustig nummer.

 

Opgenomen bij TØNE. Foto's en videoclip door MCSharQ.

Bryan Raets

Accordeon

Zang

Productie

Mix & master

Videorelease ook op 14 februari 2021

MIJN VERHAAL

Mala is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland. Het woord 'Mala' kan het beste worden vertaald als 'meisje' of 'kleintje', zoals haar vader haar nog steeds noemt. 

In 1994 tijdens de Joegoslavische burgeroorlog vluchtten Martina en haar familie naar Nederland. Hoewel ze geen herinneringen aan de oorlog heeft, heeft ze de pijn en droefheid gevoeld die haar familie heeft ervaren, maar ook de hoop en eindeloze liefde voor elkaar.

 

Luister naar haar verhaal op haar debuut-EP Different but the Same, die op 3 april 2020 is uitgekomen. Op 5 mei is haar vrijheid song uitgekomen, Freedom Should Be Free en op 22 mei haar single Wait A Little Longer, geschreven in splendid isolation.