PERSINFO

Wait A Little LongerMala
00:00 / 02:52

24 Limburgse artiesten zijn voor het project HOME GROWN benaderd om in 'splendid isolation' een nummer op te nemen. Een project van de poppodia

ECI CultuurfabriekPoppodium Voltpoppodium NIEUWE NORMuziekcentrum De Bosuil, Muziekgieterij i.s.m. Pop in Limburg. En ik was daar één van.

Volgens de organisatoren:

"Het is een nummer geworden dat positiviteit wil brengen in het leven tijdens deze lastige periode. Een bijpassende videoclip met veel zonnestralen kon natuurlijk niet ontbreken. MALA brengt je de zon en fleurt je dag op met Wait A Little Longer."

MIJN VERHAAL

Mala is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland. Het woord 'Mala' kan het beste worden vertaald als 'meisje' of 'kleintje', zoals haar vader haar nog steeds noemt. 

In 1994 tijdens de Joegoslavische burgeroorlog vluchtten Martina en haar familie naar Nederland. Hoewel ze geen herinneringen aan de oorlog heeft, heeft ze de pijn en droefheid gevoeld die haar familie heeft ervaren, maar ook de hoop en eindeloze liefde voor elkaar.

 

De tijd is nu gekomen om dit emotionele verhaal te delen als een ode voor haar moedige familie. Luister haar verhaal op haar debuut-EP Different but the Same, die op 3 april 2020 is uitgekomen.

ONTVANG MALA MAIL

Management & BOOKINGS

+31 (0)6 31 97 83 28

malamusicpage@gmail.com

© 2020 Mala