_MCS0461Mala 2022 (non perskit, fotograaf Sharik Derksen).jpg
  • Spotify
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

The Untold Stories, acht vluchtelingenverhalen waren van 19 september t/m 25 september te bewonderen in Pelgrimsoord Klooster Wittem. De hele week kon je binnenlopen om de prachtige portretten, gemaakt door Dani Silvia Photo en verhalen te bekijken. Op zaterdag 24 september om 14:00 was er een gratis liveconcert en presentatie van het boek en de verhalen.  Lieve reacties en mooie gesprekken volgden na het optreden. Dank voor het komen!

Wat een mijlpaal in mijn leven; ik ben officieel getekend bij een boekingskantoor, Magnificent Creatures. Wat een leuk team en mooie artiesten om tussen te staan. Dank, Wessel, voor jouw vertrouwen en proost op een mooie samenwerking!

Voor boekingen, mail naar: wessel@magnificent-creatures.com

Het Voorprogramma is een talkshow van Pop in Limburg en L1 over alles dat speelt in de Limburgse muzieksector. 

Singer-songwriter Martina Lucic uit Landgraaf interviewde acht mensen die, net zoals zijzelf ooit, naar Nederland zijn gevlucht. Ze verwerkte hun verhalen in een plaat én een boek onder de titel 'The Untold Stories'. Een intensief project, waarbij Mala ook veel over zichzelf leerde.

Bekijk hier de uitzending.

Guitar

Acht mooie mensen, acht liedjes gebaseerd op hun vluchtelingenverleden. The Untold Stories zijn verhalen die het verdienen om gehoord te worden. Verhalen over vluchten, familie, moederliefde, terugkijken, maar ook zeker vooruit kijken. Ben zo benieuwd wat je vinden. Luister nu! 

De eerste single is ook toegevoegd in de L1 Limbo Top 10 van april. Yes, hoe leuk! 

Ik was te zien in de uitzending van L1mburg Centraal op 17 maart 2022. In aanloop naar mijn releaseshow, die overigens een daverend succes was. Met een volle zaal, meer dan 60 boeken verkocht en enorm lieve reacties van het publiek.

En dan sta je opeens op de voorpagina van VIA De Limburger over mijn vluchtelingenproject voor 2022.

Hoe voelt het om op te groeien binnen een vluchtelingengezin?

In het vluchtelingencentrum Crailo kwam een cameraploeg langs om ons verhaal vast te leggen, toen we net in Nederland waren aangekomen.