top of page

wo 25 mei

|

Venlo

Meet&Eat - Bibliotheek Venlo

Als afsluiting van de expositie organiseert Bibliotheek Venlo een Meet&Eat in STEK op 25 mei vanaf 17.00: een (taal)café waarbij de gasten een hapje van hun thuis meenemen zodat iedereen zo kan proeven van verschillende culturen. Muziek vanaf 18:00.

Tickets are not on sale
See other events
Meet&Eat - Bibliotheek Venlo
Meet&Eat - Bibliotheek Venlo

Time & Location

25 mei 2022, 17:00

Venlo, Begijnengang 2, 5911 JL Venlo, Netherlands

About the event

In de maand mei staat de foto expositie 'Family Portraits' in Bibliotheek Venlo. De expositie bestaat uit portretten van bewoners van de vluchtelingenkampen Kara Tepe en Moria op het Griekse eiland Lesbos. De foto’s laten de mensen niet zien als collectief, zoals ze vaak in het nieuws worden afgebeeld, maar als trotse gezinnen. Elk gezin vormt een ’thuis’. Family Portraits zet je aan het denken. Wat betekent thuis voor jou? Wat als je je thuis gedwongen moet verlaten? En wat kun jij zelf doen om nieuwkomers zich meer thuis te laten voelen?

De expositie heeft heel Nederland doorgereisd en komt nu naar Bibliotheek Venlo.

De portretten worden tijdens de tentoonstelling in onze bibliotheek tentoongesteld en bezoekers kunnen zelf ook geportretteerd worden door Joey O'Loughlin.

Als afsluiting van de expositie organiseert Bibliotheek Venlo een Meet&Eat in STEK op 25 mei vanaf 17.00: een (taal)café waarbij de gasten een hapje van hun thuis meenemen zodat iedereen zo kan proeven van verschillende culturen. Er komen verschillende vluchtelingenorganisaties zich voorstellen en vluchtelingen gaan met elkaar in gesprek om elkaar en de stad beter te leren kennen.

Muziek om 18:00 en 18:40.

Share this event

bottom of page