top of page

zo 13 dec

|

Poppodium Volt

Krystl, MALA en Floortje Hover

3 dames, avondvullend programma, intiem en gezellig. Koop je tickets hier https://getaticket.nl/domijnen/bestellen/s11407?fbclid=IwAR3XfZ5Zv20Y6jsdHOACOtDjZ8B_sHvbXboX7mLLQ0sg14vZzD58j_lBJuE

Registration is Closed
See other events
Krystl, MALA en Floortje Hover
Krystl, MALA en Floortje Hover

Time & Location

13 dec 2020, 20:00

Poppodium Volt, Odasingel 88, 6131 GZ Sittard, Netherlands

About the event

Together, we are ready to go (on) staat groots op onze gevel te lezen en dat is nu nog meer waar. Na twee weken stilte in de popzaal trappen we meteen af met een geweldige extra nieuwe boeking, want Krystl komt naar Sittard-Geleen.

Omdat we vandaag ook de nieuwe datum van Rachel Croft hadden staan hebben we gekozen om de lokale acts vandaag een plek te bieden ipv mee te schuiven naar 2021. Hierdoor kun je vandaag niet alleen genieten van de prachtige stem van Krystl maar ook van MALA en Floortje Hover. De dames zijn beide hard aan de weg aan het timmeren en 2020 had een prachtig jaar moeten worden voor ze. Maar beide zaten niet stil, MALA bracht eerder dit jaar haar debuut EP uit en Floortje bracht enkele geweldige nummers uit. Zo kunnen we ze beiden dit jaar nog een keer live zien en genieten van het regionale talent dat we hier te bieden hebben!

Share this event

bottom of page